FjordTri  er et motionsstævne.

Deltagelse er på eget ansvar, men stævnet efterlever og følger alle regler og sikkerhedsprotokoller under Triatlon Danmark, og gør alt for at det skal være så sikkert som muligt så i kan få en god oplevelse.

Der er følgende krav som skal fremhæves for at du kan deltage:

  • du skal være fyldt 15 år på stævnedagen
  • du skal bære den udleverede svømmehætte under svømningen
  • du skal bære det udleverede startnummer synligt cyklen og på hjelmen under cykel disciplinen
  • du skal bære godkendt cykelhjelm under cyklingen
  • du har ansvaret for at overholde Færdselsloven under løb og cykling

Hvis du ikke overholder ovenstående forbeholder stævneledelsen sig ret til at udelukke dig fra deltagelse i stævnet – både ved start og under løbet.

Vi har ikke kørende dommere på ruten, men lad nu være at udnytte drafting (ligge i læ).

Deltagerne må kun modtage hjælp fra vores officials i gule veste.

Våddragt ved svømningen er frivillig ved vandtemperatur over 16 gr og er obligatorisk ved vandtemperaturer under 16 gr. Er vandtemperaturen over 23 gr er det forbudt at svømme i våddragt. Vandtemperaturen vil i dagene op til stævnet blive meldt ud på FjordTri Facebook siden, hvis temperaturen ligger tæt på grænseværdierne 16 og 23 gr. Herudover måles vandtemperaturen på stævnedagen 1 time før start, i 60 cm’s dybde og 3 forskellige steder på svømmeruten. Den laveste temperatur er den officielle vandtemperatur og afgør om der ikke må bruges våddragt (over 23 gr) eller om det er frivilligt (mellem 16 og 23 gr) eller om der er tvungen brug af våddragt (under 16 gr). Eneste tilladte hjælpemidler er svømmebriller, ørepropper og næseklemme. Det er dog tilladt at have en ekstra badehætte eller neoprenhætte under den udleverede badehætte, hvis det ønskes.

Ved indskrivning udleveres en startpose med bl.a. selvklæbende startnumre til montering på cykel, cykelhjelm og andet udstyr. Der er også en startchip til tidtagningen og den skal bæres på anklen.

Cykler og andet udstyr skal placeres i skiftezonen inden kl. 09:45 i de nummererede pladser og ellers efter anvisning af den ansvarlige for skiftezonen. Der vil under hele stævnet være opsyn med skiftezonen og udlevering af udstyr kan kun ske med matchende startnumre på udstyr og startchip.

Triatlon Danmark’s generelle regler for udstyr til svømmedelen er:

a. Alle deltagere skal som minimum bære uigennemsigtig badebeklædning, hvilket formændene er badebukser, og for kvinderne hel- eller todelt badedragt.
b. Ved svømning i åbent vand skal alle deltagere bære en badehætte med en let synlig farve. Hvis badehætten utilsigtet tabes under svømningen medfører det ingen straf.
c. Ved svømning i åbent vand er det tilladt at anvende en isolerende badehætte, eller en neopren hætte under badehætten.
d. Eneste tilladte hjælpemidler er svømmebriller, ørepropper og næseklemme.
e. Våddragter tykkere end 5 mm er ulovlige
f. Våddragter kun bestående af en underdel der dækker underkroppen er ulovlige
g. Brug af handsker og strømper er ikke tilladt under svømning.
h. Brug af beklædning på arme og underben er ikke tilladt ved svømning uden våddragt

 

Skriv et svar