Stævnet

FjordTri 2018 er KHIF’s sjette triatlon siden 2013.

FjordTri er en sprint distance på 750 m svømning, 20 km cykling og 5 km løb. På grund stævnepladsens størrelse har vi en deltager begrænsning på 200.

Ruterne har udgangspunkt i Lejre Vig – den med vestlige gren af Roskilde Fjord – lige ved Lyndby, hvor også vores Vikingeskibe ligger. Cykelruten ligger fra Lyndby og rundt om den sydlige del af Hornsherred med Kirke Hyllinge som centrum. Løberuten er langs landevejen omkring Lyndby.

Det er et medlemsstævne under Dansk Triatlon Forbund, dvs. det kræver en eventlicens hvis man ikke er medlem af en tri klub i forvejen. En sådan eventlicens, inkl. enkeltpersons medlemsskab kan købes via Dansk Triatlon Forbund. Beløbet er ca. 50 kroner og det giver ud over en dagslicens til FjordTri også mulighed for at deltage i en række åbne kurser under Dansk Triatlon Forbund. For mere info se http://www.triatlon.dk/medlemmer/enkelt-persons-medlemskab/ hvor der også er et link til køb af event licens. FjordTri er endnu ikke med på listen. Opdatering via mail til alle deltagere når det er muligt er købe eventlicens.