Tilmelding

Tilmelding for FjordTri 2018: https://app.lap.io/event/2018-fjordtri

Deltagergebyr er 250,- for ungdom (u. 20 år) og ellers 350,-
Hertil kommer ca. 56,- til eventlicens under Dansk Triatlon Forbund, mere info nedenfor.

Hver opmærksom på at stævnet er et medlemsstævne under Dansk Triatlon Forbund og derfor kræver licens. Er man ikke medlem i en triatlon klub kan man købe en eventlicens via Dansk Triatlon Forbund til FjordTri via link der kommer her og på FjordTri.dk. Mere info om eventlicens på http://www.triatlon.dk/medlemmer/enkelt-persons-medlemskab/. Prisen for en eventlicens vil ca. være 50 kroner. Du kan godt tilmelde dig uden en eventlicens. Så snart det er muligt at købe en vil du få en mail om det. Grunden til at vi nu er blevet et medlemsstævne er bla. for at få en forbedret sikkerhed omkring stævnet.

Du vil automatisk modtage en kvittering på tilmeldingen og FjordTri vil løbende frem til stævnet orientere dig med nyheder, forhold på løbsdagen osv. Du kan kontakte stævneledelsen med spørgsmål – se under menuen “Kontakt“.

Du skal være mindst 15 år på løbsdagen for at kunne deltage.

Der er mulighed for eftertilmelding på stævnedagen – deltager gebyr på dagen er 450,- (kun kontanter og lige penge)

Tilmelding er bindende og startgebyret refunderes ikke ved evt udeblivelse (årsag ikke relevant). Vi har mulighed for indtil 2 dage inden stævnet at ændre navn/klasse på din tilmelding, så du kan overdrage starten til en anden.

Ved aflysning af stævnet tilbagebetales startgebyret fratrukket betalingsgebyr til DGI/NETS efter henvendelse til stævnekontoret vedhæftet kvittering for tilmeldelse/betaling.